En stor fet ursäkt till alla er...

Hej alla kära bloggläsare som tittar in här varje dag.
Jag ber er så hemskt mycket om ursäkt angående novellen som jag pratade om att påbörja i mitten av sommaren. Så som det ser ut nu, kommer den inte att läggas ut här på bloggen, då min storyline blev helt knas och jag blev oerhört missnöjd med den. Men utöver det så har jag faktikst funderat länge och väl på att skriva en novell, men saken är den att jag inte har tid till att sitta och skriva och ägna tid till en novellblogg. Just nu försöker jag nämligen att göra ALLT för att i början av nästa år kunna åka iväg som Au Pair till USA. Det innebär att jag sitter och pluggar till mitt körkort i princip varje dag, jag har fått extra jobb på Graffiti Café där jag jobbar allt från 4-16 h per vecka. Plus att jag inom kort ska praktisera på ett dagis 40 timmar i veckan för att lyckas få ihop mina barntimmar.

Jag hoppas ni förstår att jag därmed inte har tid eller ork eller ens kraft till att lägga ner en enorm tankekraft på att sätta mig ner och lyckas kompa ihop en bra och läsvärd novell. Ni ska dock veta att jag tycker det är otroligt roligt att skriva och jag önskar verkligen att jag hade haft mer tid till att skriva och verkligen leva mig in i berättelsen då det är så himla roligt att få leva den genom er.

Ni är guld värda, och om jag någon gång får tid över och kraft till att sätta en novell till liv, så är det NI som kommer vara de första att få veta. Jag lovar er.

Tack för den tiden jag hade med er, och vem vet? En dag kanske uppdaterandet är tillbaka här, men för tillfället kommer ni enbart hitta mig på min vardagliga blogg: sandrapersson.blogg.se där ni kan följa min kamp mot min dröm.

Hoppas ni på något sätt stannar kvar i mitt liv, I love you guys.


Puss och kram
Sandra

STARS ARE ALWAYS SHINING : Handlar om 17 åriga Olive Whitgeri, som bor i Bronx, i utkanten av New York City. Efter hennes mammas död lever hon tillsammans med sin pappa och två yngre tvillingsyskon på de få pengar hennes pappa får in som journalist. Dansa är hennes största passion men för att ha råd med danslektioner och mat till hushållet tvingas hon jobba extra på Bronx Zoo, där hon en dag av en slump träffar det världskända pojkbandet One Direction.

Tema gjort av Mimmi Thorneus