Är ni redo?

Är ni redo inför nästa novell? För det är jag! Ni röstade fram att den som ska spela huvudrollen av killarna är..... Zayn Malik! Och efter en rättvis lottning blev det Selena Gomez som får äran att agera huvudroll!

Första kapitlet av Stars are always shining kommer imorgon! Under kvällen kommer design, header och info ändras inför första kapitlet, så länge får ni njuta av det absolut sista kapitlet av They don't know about us som finns nedanför! 
Är ni sugna att veta vad Stars are always shining handlar om? Läs då det här!

Livet är tufft. Men för vissa är det tuffare än andra. Olive Whitgeri som är 17 år, bor i Bronx, i utkanten av New York City. För många anses New York vara ett paradis, men för Olive är det nästintill ett helvete. Hennes mamma dog när hon var tretton år gammal, och trots att hennes pappa jobbar dag och natt som journalist på New York Times, har dem knappt råd till hyra och mat för Olive och hennes fem år gamla tvillingsyskon, Amber och James. Dansen är en av hennes största passioner i livet, men för att ha råd till danslektioner och mat till familjen tvingas Olive att jobba extra på många olika ställen runt om i New York och Bronx för att kunna hjälpa sin pappa, samtidigt som hon ska försöka hinna med skolan. Ett av hennes extra jobb är på Bronx Zoo där hon en dag träffar det världskända pojkbandet One Direction.

Kommentarer

Anonym

2013-01-14 - 16:57:51
jaaaaaaaaaaaa det blev Zayn och Selena!!! Dom jag röstade på!! Jihoooo jag är så jävla taggad!! nu kör vi!! Jag kommer följa med hela novellen utan tvekan!!!

Det kommer bli bästa någonsin för du är sån otroligt bra författare!!
Du är bara helt klart bäst i världen! :D
Svar: Tack så himla mycket! :')<3
Sandra Persson

jessica

2013-01-14 - 17:12:02
Jag längtar till första kapitlet!! :D
Du är bäst på att skriva noveller :D
Svar: Tack! :D
Sandra Persson

Annie

2013-01-14 - 19:36:05
haha känner mig lite stolt över att du valde några namn som jag gav förslag på xD

Moa

2013-01-14 - 20:10:34
den verkar jätte bra:D

Lina

2013-01-14 - 21:13:50
Bilden över där det står om novellen är fortfarande kvar :) xx bara så du vet ;) xx
Svar: Jag vet, men det står att den ska ha ändrats så det är blogg.se som dampar :)
Sandra Persson

Laila

2013-01-14 - 21:36:37
Whoooohooooo valde Zayn kommer att komma in hit varje dag tro mig du är en grym förafattare längtar ;D

Wilma

2013-01-14 - 21:40:23
Nyfiken på vad den nya novellen har att komma med! Ska bli spännande att börja följa en helt ny novell av dig. Har tittat in här flera gånger om dan sedan kap. 17 på TDKAU, du är så sjukt duktig på att skriva, man kan inte få nog!!xx

Wilma

2013-01-14 - 21:40:24
Nyfiken på vad den nya novellen har att komma med! Ska bli spännande att börja följa en helt ny novell av dig. Har tittat in här flera gånger om dan sedan kap. 17 på TDKAU, du är så sjukt duktig på att skriva, man kan inte få nog!!xx

Anonym

2013-01-15 - 14:26:05
men jag fattar inte, kommer det vara Selena och Zayn eller Olive och Zayn?
Svar: Selena Gomez "spelar" Olive. Så Olive Whitgeri är huvudpersonen men hon ser ut som Selena! :)
Sandra Persson

Skriv en kommentar









STARS ARE ALWAYS SHINING : Handlar om 17 åriga Olive Whitgeri, som bor i Bronx, i utkanten av New York City. Efter hennes mammas död lever hon tillsammans med sin pappa och två yngre tvillingsyskon på de få pengar hennes pappa får in som journalist. Dansa är hennes största passion men för att ha råd med danslektioner och mat till hushållet tvingas hon jobba extra på Bronx Zoo, där hon en dag av en slump träffar det världskända pojkbandet One Direction.

Tema gjort av Mimmi Thorneus