Nästa kapitel

Nästa kapitel kommer tyvärr inte förrän imorgon eftermiddag, har varken haft tid eller ro till att skriva dagens. Förlåt för förseningen, men hoppas ni stannar kvar ändå ❤

Kommentarer

Elin

2013-01-20 - 19:27:48
Det är inget att säga förlåt för <3
Du är den ända jag vet som lägger ut kapitel i princip varje dag, Jag vet folk som tar på sig kanske 1-3 veckor innan dom lägger ut ett nytt kapitel, du missar 1 dag, det är en baggis gämnfört med det!

Wilma

2013-01-20 - 20:07:32
En dag är absolut ingenting! Du har så oerhört bra uppdatering ändå! Du anar inte hur glad man blir av att komma på någon gång under dagen att det antagligen redan kommit ut ett nytt kapitel som bara väntar på att läsas! Även om du hade skrivit varannan dag, peppar peppar, så hade vi antagligen kanske förhoppningsvis överlevt ;)xx

Laila

2013-01-20 - 20:43:43
Asså du är helt otrolig.... Du är den bästa att uppdatera du missar en dag och säger" förlåt" det är ingenting. En gång läste jag en tjejs som inte hade upptaderat på en månad du är grym det är inget att säga förlåt för:)

Skriv en kommentar









STARS ARE ALWAYS SHINING : Handlar om 17 åriga Olive Whitgeri, som bor i Bronx, i utkanten av New York City. Efter hennes mammas död lever hon tillsammans med sin pappa och två yngre tvillingsyskon på de få pengar hennes pappa får in som journalist. Dansa är hennes största passion men för att ha råd med danslektioner och mat till hushållet tvingas hon jobba extra på Bronx Zoo, där hon en dag av en slump träffar det världskända pojkbandet One Direction.

Tema gjort av Mimmi Thorneus